Jan Seinen met zijn vriendin in het stadion.
Jan Seinen met zijn vriendin in het stadion. Foto: Jan Seinen

Appen met Tirana: ‘De trots overheerst’

Sport

TIRANA/SWIFTERBANT - De beker ging woensdagavond mee naar Rome, de finale van de Conference League werd door Feyenoord met 1-0 verloren. We appen nog één keer met Tirana, of in dit geval eigenlijk met Frankfurt. Jan Seinen vertelt over de wedstrijd.

Hey Jan, hoe is de stemming bij jullie?
Ik was gisteren wel teleurgesteld. Er had wel meer in gezeten, maar Roma had de verdediging goed dicht gebouwd. Jammer dat die kansen vlak na de rust er niet in gingen. Nu overheerst ook wel de trots op het team. We hebben een heel mooi Europees seizoen gehad!”

Hoe was het in het stadion?
“Het was een echte finale! Beide supportersgroepen maakten er een mooie sfeer van!”

Dat was inderdaad te zien! Wat blijft er hangen na deze trip?
“Vooral de hele entourage gedurende de dag. Ik heb ook diverse EK’s en WK’s bezocht en de sfeer was wel een beetje te vergelijken. Dikke complimenten voor Albanië hoe ze het georganiseerd hebben. Ondanks het eindresultaat hebben we twee geweldige dagen in Tirana gehad. Ik denk ook dat we Albanië in de toekomst zeker vaker gaan bezoeken.”

En nu naar Amerika voor de Indy500. Nog wel zin in?
“Ja, absoluut. De Indy500 staat eigenlijk al vijf jaar op onze bucketlist, maar telkens kwam er iets tussen. Nu was het ook passen en meten om de finale en de Indy500 te bezoeken. Maar we zitten nu op het vliegveld van Frankfurt om zo te vertrekken naar Amerika. Na de Indy500 gaan we nog drie weken rondreizen door het noord-westen van Amerika en een stukje door Canada. Dus we hebben nog veel moois in het vooruitzicht!”

Afbeelding
Afbeelding