Afbeelding
Foto: BAS Tennis & Padel

Pinkstertoernooi BAS Tennis & Padel levert 2.500 euro op

Sport

BIDDINGHUIZEN - De 21ste editie van het Pinkstertoernooi van BAS Tennis & Padel heeft onlangs 2.500 euro opgeleverd voor het goede doel. 500 Euro van dat bedrag ging naar Pieter Gros, die met de kajak geld op gaat halen voor Reuma Nederland. 

De link met Gros werd gelegd door een aantal deelnemers, die het toernooi speelden met een speciaal t-shirt. Het overige deel van het bedrag ging naar Dierenpark De Scharrelberg. “De kinderboerderij was op zoek naar een gift voor het hekwerk rondom de broedplek”, laat de vereniging weten. 

Winnaars komen uit Lelystad

Er werd gedurende het toernooi voornamelijk padel gespeeld. De twee banen van de club waren continu vol en in de hoofdklasse, het hoogste niveau, werden Pieter Hermus en Remco Bruggeman uit Lelystad de winnaars. “De toernooicommissie was tevreden met het totaal aantal inschrijvingen, al waren er wel te weinig tennissers”, zegt Carl Custers, voorzitter van de Pinkstercommissie. 

In totaal deden er 116 deelnemers mee. Onder de deelnemers bevonden zich ook een groep kinderen, die samen met een ouder gratis konden meespelen. Een aantal wedstrijden werden vanwege de slechte weersomstandigheden gespeeld bij Flevo Padel in Lelystad, op overdekte banen.