Afbeelding
Foto: Asv Dronten

G-voetballers voelen zich VIP tijdens toernooi bij asv Dronten

Sport

DRONTEN - Asv Dronten organiseert zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur het ING G-voetbaltoernooi en dat moet een groot feest worden. De voetballers krijgen de hele dag een heuse VIP-behandeling, met ontvangst op een rode loper, massages en een professionele teamfoto. 

Het sportpark van de vereniging wordt zaterdag omgetoverd tot een VIP-locatie voor de voetballers. Bij de opening worden zij op de rode loper toegejuicht door cheerleaders en publiek. Na een gezamenlijke warming-up onder leiding van dansschool Joy4All, gaat het toernooi beginnen. Er is een barbecue als lunch, waarbij zanger Irvine voor gezellige muziek zorgt. “En vermoeide voetbalbenen worden in de VIP-tent gemasseerd. Iedere speler ontvangt een teamfoto, gemaakt door een professionele fotograaf”, meldt Kirsten van Valkenburg namens de organisatie. 

Er strijden tijdens het toernooi verschillende teams om de prijzen, waaronder het team van asv Dronten. “Maar het draait deze dag vooral om plezier in het voetbal. G-voetbalteams zijn er voor kinderen en volwassenen met een beperking”, weet Van Valkenburg. Het G-team van asv Dronten bestaat uit twaalf jongens en meiden. Zij trainen iedere dinsdag van 18.00 tot 19.00. “Er is plek voor nieuwe spelers”, laat de organisatie nog weten.