BAS Voetbal
BAS Voetbal Foto: ©maartenheijenk.nl

Met twee vingers in de neus bereikt BAS volgende ronde beker

BIDDINGHUIZEN - BAS heeft zaterdag op eenvoudige wijze de volgende ronde van de beker gehaald. Tegen VV Kampen boekte de ploeg een duidelijke 6-1 overwinning en dat was ruim voldoende om de poulefase als winnaar af te sluiten.

BAS won een week eerder met liefst 0-7 van Lelystad’67 en kwam ook tegen VV Kampen tot een ruime overwinning. De bezoekers speelden nog wel een voorsprong bij elkaar, maar een kopbal van Stefan Tolhoek zorgde voor de rust al voor de 1-1. Na rust pakte BAS door. Gerwin Schaap maakte 2-1, Mike Geres 3-1 en door treffers van Jesper Claassen en Karst van Dijk (twee) eindigde het treffen in 6-1.

De ploeg van trainer Jeroen van den Berg is daardoor afgetekend groepswinnaar geworden. VV Kampen en Lelystad’67 spelen volgende week nog, maar die wedstrijd is om des keizers baard.