De spelers van asv Dronten beginnen aan de sponsorloop.
De spelers van asv Dronten beginnen aan de sponsorloop. Foto: Eigen foto

Prijzenregen bij sponsorloop asv Dronten

Sport

DRONTEN - Voetbalvereniging asv Dronten hield woensdag haar jaarlijkse sponsorloop en dat leverde een prijzenregen op. Zo wonnen de jongens van JO9-3 de prijs om helemaal los te gaan bij Funzone Avontura.

Asv Dronten organiseert ieder jaar een sponsorloop om de organisatie van de DV Trading Voetbalkampen in juni te bekostigen en zo ook dit jaar. Er deden woensdag meer dan 100 kinderen mee en die kwamen in aanmerking voor liefst acht prijzen. Na afloop van de sponsorloop werden de prijzen uitgereikt, de hoofdprijs was uiteraard voor het team met de allerhoogste opbrengst.

Prijzen

Die eer was weggelegd voor JO12-1. Zij kregen een geheel verzorgd teamuitje naar een thuiswedstrijd van SC Heerenveen, aangeboden door MOORE MTH Accountancy. ‘Met hun inzet en enthousiasme is een fantastisch bedrag opgehaald en daarmee hebben ze dit teamuitje dik verdiend’, meldt asv Dronten.

JO11-1 van asv Dronten gaat naar een thuiswedstrijd van Almere City en de meiden van MO11-1 gaan naar een thuiswedstrijd van PEC Zwolle. De jongens van JO9-3 mogen zogezegd naar Funzone Avontura en de JO8-1 won een teamuitje naar Het Grote Kabouterbos in Dronten. Daar krijgen de spelers onder andere limonade en pannenkoeken. 

Funzone ontvangt de meiden van de MO13-1 om gezellig te gaan bowlen en de jongens van de JO10-2 gaan zwemmen bij Optisport Blitzkids. Tenslotte gaan de jongens van de JO13-3 met z’n allen naar Zwaan Buitensport voor een heuse Survival Adventure.