Beker Kampioen ALL-Inn Installaties
Beker Kampioen ALL-Inn Installaties Foto: Aangeleverd

Bekerfinale ASVD Zaalvoetbal zorgt voor spannende strijd

Sport

Vrijdag 2 juni heeft de beker finale van ASVD Zaalvoetbal plaats gevonden. De finale ging tussen All-Inn Installaties en Atlas Lions.In een gevuld Dok heeft het publiek een spannende finale gezien. De finale werd gewonnen door All-Inn Installaties. De zelfde avondZijn de kampioenen  gehuldigd van de A,B, en C poule .Foto 1 Beker Kampioen ALL-Inn InstallatiesFoto 4  Kampioen A Poule t EilandFoto 2 Kampioen B Poule  All StarsFoto 3 Kampioen C Poule  SMARTADSNa afloop was er een gezellige nazit in het sport café Het Dok.DE Zaalvoetbalvereniging is dringend op zoek naar scheidsrechters die op maandagavond en of vrijdagavond willen fluiten.Aanmelden bij M.Maurik,  Email:  martienmaurik@gmail.com

DRONTEN - In een gevuld Dok vond vrijdag de bekerfinale van het ASVD Zaalvoetbal plaats. De twee finalisten, All-Inn Installaties en Atlas Lions, streden om de felbegeerde titel. De spanning was voelbaar in de zaal, waar het publiek getuige was van een intense strijd. Uiteindelijk kwam All-Inn Installaties als winnaar uit de bus.

Het ASVD Zaalvoetbaltoernooi kende diezelfde avond ook de huldiging van de kampioenen uit de A-, B- en C-poule. Na afloop van de wedstrijden genoten de deelnemers van een gezellige nazit in het sportcafé Het Dok. 

Oproep scheidsrechters

De ASVD Zaalvoetbalvereniging doet een dringende oproep aan potentiële scheidsrechters die beschikbaar zijn op maandag- en/of vrijdagavond. De vereniging heeft behoefte aan scheidsrechters om de wedstrijden in goede banen te leiden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij M. Maurik via het volgende e-mailadres: martienmaurik@gmail.com.

Kampioen B Poule  All Stars
Kampioen C Poule  SMARTADS
Kampioen A Poule t Eiland
Afbeelding
AIR, Arooj Aftab, Miles Kane en Jonny Greenwood (Radiohead) op Lowlands 19 uur geleden
Afbeelding
Agenda zaterdag: Opwekking, open huis voedselbank, G-korfbal, Peppa, voetbal 19 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek naar arbeidsmigranten en permanente bewoning Boschberg en Bremerberg 20 uur geleden