Alice Naber voor derde jaar op rij Nederlands kampioen eventing
Alice Naber voor derde jaar op rij Nederlands kampioen eventing brugmedia.nl

Alice Naber voor derde jaar op rij Nederlands kampioen eventing

Sport

BIDDINGHUIZEN - Alice Naber-Lozeman heeft zondagmiddag haar Nederlandse eventingtitel te prolongeren. In Boekelo eindigde Alice met haar paard ACSI Peter Parker als beste Nederlander in de internationale driesterrenwedstrijd en mag zich voor het derde jaar op rij Nederlands kampioen noemen.

Verslag Flevoruiters:

,,Alice is blij met haar trouwe paard Peter Parker die ook nog eens voor het vierde jaar foutloos bleef in de cross van Boekelo.
?Hij doet altijd zo enorm zijn best, hij wil gewoon altijd voor je werken, dat is ook zijn grootste kwaliteit?, roemt Naber haar 13-jarige paard. ?Ik ben echt trots op hem, hij deed het toch maar weer. Dit is het vierde jaar op rij dat hij foutloos de cross van Boekelo aflegt en hij gaat weer fit en gezond mee naar huis.?

Nijkerk

Zaterdag werd er in Nijkerk gesprongen bij de PC de Toekomst. Susan Lammerts sprong met haar D-pony Tarzan in een foutloos parcours en een balkje in de barrage van de klasse M naar de vierde prijs toe.

Djairo de Glee ging met zijn nieuwe D-pony Herbie voor de tweede keer naar een wedstrijd toe. Djairo den Herbie reden een super mooi foutloos rondje in de klasse B. Zij werden met drie maal een 8,5 beloond en wonnen de eerste prijs.

Wezep

Vanaf Nijkerk ging de familie de Glee meteen door naar Wezep. In Wezep bij de Heuvelruiters sprongen zaterdag de paarden. Milena en haar paard Cinderella BB Z sprongen eerst een rondje keurig foutloos in de klasse L. Zij vielen hierin net buiten de prijzen.

Milena besloot de volgend ronde in de klasse M te starten. Ook in deze klasse sprongen Milena en Cinderella dubbel foutloos rond. Helaas een tijdfoutje maar toch goed voor de achtste prijs. Cees Frederiks sprong in Wezep met zijn paard Elon H in de klasse B in een foutloos parcours naar de vierde prijs toe. Voor Laurie Touw en haar paard Upper Class was er in de klasse Z een tweede prijs. Ook deze combinatie bleef dubbel foutloos en de tweede tijd zorgde voor het rode lint.

Kampen

Tereza Israel ging zaterdag met haar pony Hatricia's Vera springen in Kampen. In de klasse B bleef deze combinatie keurig foutloos en met 71 punten wonnen zij de derde prijs.

Lelystad

Zondag werd er dressuur gereden bij X-tern in Lelystad. Cynthia Huijgen ging daar met haar twee paarden naar toe. Met Bonita won zij met 195 punten en 190 punten in de klasse L2 een eerste en een tweede prijs. Met Maalwater's Paris ging Cynthia voor de eerste keer in de klasse M1 van start. In de eerste proef wonnen zij met 188 punten de tweede prijs. In de tweede proef geen prijs voor deze combinatie maar wel het mooie puntentotaal van 191!

Uitslagen Flevoruiters

Wedstrijd op zaterdag 10 oktober in Nijkerk

Djairo de Glee - D-pony Herbie - springen klasse B - 1ste prijs
Susan Lammerts - D-pony Tarzan - springen klasse M - 4de prijs

Wedstrijd op zaterdag 10 oktober in Wezep
Cees Frederiks - paard Elon H - springen klasse B - 4de prijs
Milena de Glee - paard Cinderella BB - springen klasse M - 8ste prijs
Laurie Touw - paard Upper Class - springen klasse Z - 2de prijs

Wedstrijd op zaterdag 10 oktober in Kampen
Tereza Israel - C-pony Hatricia's Vera - springen klasse B - 3de prijs

Wedstrijd op zondag 11 oktober in Lelystad
Cynthia Huijgen - paard Bonita - dressuur klasse L2 - 1ste en 2de prijs
Cynthia Huijgen - paard Maalwater's Paris - dressuur klasse M1 - 2de prijs

Eventing op 9, 10 en 11 oktober in Boekelo
Alice Naber met haar paard Peter Parker Nederlands Kampioen