Budo Ryu Kenshin is vooral een hele gezellige vereniging
Budo Ryu Kenshin is vooral een hele gezellige vereniging brugmedia.nl

Budo Ryu Kenshin is vooral een hele gezellige vereniging

Sport

SWIFTERBANT - Jet van den Berg, Niels Doppenberg en Mike Matena waren zaterdag de winnaars van het overall-hangen bij Budo Ryu Kenshin in het winkelcentrum Swifterbant.

De judovereniging doet mee aan de jeugdsponsoractie van Deen. De vier deelnemende clubs mogen zich om beurten presenteren op de stoep van de supermarkt. Budo Ryu Kenshin had zaterdag een overall opgehangen en degenen die daar het langst aan kondeb blijven hangen, kregen een prijsje. Voor de meesten duurde dat amper een minuut.

82 leden

Penningmeester Miranda Verschure vertelt dat Budo Ryu Kenshin 82 leden heeft, die hun sport beoefenen in de gymzaal aan de Noordhoren.

,,Wij zijn vooral een hele gezellige clubā€™ā€™, benadrukt Miranda, ,,Het recreatieve judo is onze hoofdmoot, alhoewel de wedstrijdafdeling ook groeiende is. Als bestuur vinden wij het vooral belangrijk dat de sfeer goed is. De basis van de vereniging is nu in orde en dan groeit het vanzelf.ā€™ā€™

Over de sponsoractie vertelt de penningmeester: ,,De bedoeling is dat de vereniging van de opbrengst iets leuks doet voor de jeugdleden. Twee jaar geleden hebben alle judokaā€™s een hele mooie trui gekregen, vorig jaar een tas en dit jaar blijft het nog even een verrassing. Maar het wordt wel ĆØcht iets voor de jeugdleden.ā€™ā€™

Ā©maartenheijenk.nlBas Matena probeert het record te verbeteren. Foto: Ā©maartenheijenk.nl

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 6 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 7 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 7 uur geleden