Archief: Jeffrey van den Brakel in actie.

Swift '64 en Reaal Dronten verliezen hele dure punten

Sport

Zowel Swift '64 als Reaal Dronten zijn zaterdagmiddag in de vierde klasse C tegen heel duur puntenverlies aangelopen. Swift '64 ging op eigen terrein met 0-2 onderuit tegen Zalk, terwijl Reaal Dronten verloor van WZC Wapenveld: 1-3.

Voor Reaal Dronten was het zaterdag een uitermate geschikt moment om terug te komen in de titelrace. Koploper Hattem kwam zelf niet in actie en mede daardoor konden de Drontenaren het gat verkleinen naar drie punten. Zo ver kwam het echter niet, want Reaal moest haar meerdere erkennen in WZC Wapenveld.

Marten Sparreboom treft doel

Aan Reaal-zijde wist Marten Sparreboom nog wel te scoren, maar dit bleek niet genoeg. De padden uit Wapenveld lieten zien dat men een ploeg heeft om rekening mee te houden, want uiteindelijk stond er na negentig minuten een 1-3 uitslag op papier. Zodoende bleef het gat tussen Reaal en Hattem zes punten.

Swift '64 haakt af

Bij Swift '64 zijn de druiven zuur. Aan het begin van de tweede seizoenshelft won de ploeg nog van Hattem, maar vervolgens raakte Swift de draad kwijt. Zaterdag gingen de mannen van trainer Patrick Posthuma met 0-2 onderuit tegen Zalk, waardoor het gat naar de tweede plaats nu al vijf punten bedraagt. Nummer vier Reaal verzamelde tot dusver vier punten meer, waardoor de aansluiting even zoek lijkt.

Tekst: Wouter Foppen
foppenmedia

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 2 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 2 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt naar vermiste man in Roggebotzand 13 uur geleden