Afbeelding

Aanvoerder en trainer BAS steunen kunstgrasplannen

Sport

BIDDINGHUIZEN ? BAS-voorzitter Huib van Os vertelde tijdens de nieuwjaarsreceptie dat zijn club graag een kunstgrasveld wil. BAS 1 voetbalde zaterdag in Kampen op kunstgras en na de wedstrijd ondersteunden zowel aanvoerder Stefan Tolhoek als trainer Arnold Wubs de wens van hun voorzitter.

Eigenlijk voetbalt Stefan Tolhoek nog steeds 't liefst op gewoon gras: ?Als je een mooi veld hebt, dan heeft dat voor mij nog steeds de voorkeur. Maar in de winterperiode worden de natuurgrasvelden wat minder. Kunstgras is onder alle omstandigheden hetzelfde en dat is natuurlijk hartstikke mooi. Je kunt altijd goed trainen.?

Knolleveld

Tolhoek wijst erop dat BAS 1 op hetzelfde veld traint als de rest van de club: ?Dan weet je dat het op een gegeven moment een knollenveld wordt. Dus dan zou een kunstgrasveld wel een hele verbetering voor onze accommodatie zijn.?

Trainer Arnold Wubs is nog stelliger: ?Een kunstgrasveld in Biddinghuizen is voor het eerste elftal, maar ook voor de hele club veel beter. Als de trainingsfaciliteiten beter zijn, gaat dat de club enorm helpen.?

Lees ook:
- BAS gaat voor handhaving ? ?De rest telt eigenlijk niet?
- BAS voetbal: zonnepanelen en kunstgrasveld

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 2 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 2 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 2 uur geleden