Afbeelding

Henk Posthuma ook aankomend seizoen trainer van Reaal Dronten

Sport

DRONTEN - Henk Posthuma is ook aankomend voetbalseizoen trainer van vierdeklasser Reaal Dronten. De oefenmeester is op dit moment bezig aan zijn tweede seizoen, maar heeft besloten om er nog een extra jaar aan vast te knopen.

Posthuma begon in de zomer van 2014 aan zijn klus bij Reaal. Een prachtig begin, want in de vierde klasse C wonnen de Drontenaren direct de eerste periodetitel. Via de nacompetitie promoveren zat er niet in, maar onder de vleugels van Posthuma beleefde Reaal wel een prima seizoen. Uiteindelijk eindigde de formatie keurig als zesde.

Nog een jaar
Op dit moment loopt het iets minder, al is er wel een stijgende lijn waarneembaar. Zo won Reaal afgelopen zaterdag met maar liefst 5-0 van subtopper Edon. Posthuma gaat graag door bij Reaal. “Soms komt het voor dat club en trainer goed bij elkaar passen. En dat is zo. Ik heb geen enkele reden om te vertrekken”, legt de trainer uit.

Stijgende lijn
Ook de coach ziet een stijgende lijn. “Dat is ook één van de redenen om te verlengen. Ik blijf hier graag, in ieder geval voor nog een seizoen”, aldus Posthuma. Aankomende zaterdag gaat Reaal Dronten op bezoek bij Zwolsche Boys. In Zwolle wordt er om 14.30 uur afgetrapt.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 8 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 9 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 9 uur geleden