Afbeelding

(S)Cool Sport gaat weer werken met een boekje

Sport

DRONTEN - De kennismakingscursussen voor scholieren worden dit jaar weer aangekondigd in een ‘ouderwets’ boekje. Vorig jaar werd er door de buurtsportcoaches een flyer verspreid en ging de aanmelding via internet.

Het aantal scholieren dat meedeed aan (S)Cool Sport liep van 400 in 2014 af naar 250 in 2015. In de gemeenteraad werd het vermoeden uitgesproken dat dit te maken had met de afschaffing van het boekje.

Veel vragen achteraf

Buurtsportcoach Rik van der Woude heeft niet de indruk dat het vervangen van het boekje door de flyer tot minder aanmeldingen heeft geleid. Waarom wordt er dan toch weer een boekje gedrukt? ,,Omdat veel mensen zich vorig jaar rechtstreeks vanuit de flyer via internet aanmeldden. Zij lazen niet alle informatie en daardoor kregen we achteraf nogal wat vragen. Bijvoorbeeld van mensen die niet hadden gelezen dat ze voor een bepaalde cursus moesten betalen of dat een cursus alleen bedoeld was voor kinderen met een beperking.’’

Het boekje met het complete sportaanbod van (S)Cool Sport ligt momenteel bij de drukker. Rik van der Woude verwacht dat het half januari verspreid wordt onder de scholieren.

Afbeelding
Vanwege veiligheid éénrichtingsverkeer op De Zoom, Binnendoor en De Poort 22 uur geleden
Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 22 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 23 uur geleden