Afbeelding
Anko van Leeuwen

ASVD/Solana laat Dynamo onnodig dichterbij komen

Sport

ASVD/Solana heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. De jongens startten uitstekend tegen de buren uit Lelystad. Remco schoot heerlijk binnen en na een perfect uitgevoerde wissel, wist Kevin te profiteren van onoplettendeheid bij de Lelystedelingen en omspeelde de keeper, waarna scoren een koud kunstje was! Nadat ook Sylvester een duit in het zakje had gedaan, leek er voor ASVD/Solana geen vuiltje aan de lucht. Dynamo kwam niet verder dan wat speldenprikjes, maar ASVD/Solana leek ongestoord te kunnen gaan bouwen aan een grote overwinning.

Vlak voor rust een moment bij de cirkel van ASVD, waarbij de aanvaller van Dynamo lang wachtte met vallen en dat uiteindelijk deed binnen de cirkel, waar de overtreding er ver buiten was begaan. Geel voor Tim en een penal, die feilloos werd binnen geschoten.

Met nog een halve minuut te gaan wilde ASVD/Solana het rustig uitspelen, maar leverde de bal knullig in en moest opnieuw een treffer incasseren.

In de rust werden de koppen bij elkaar gestoken, rust en geduld was het devies, maar het tegenovergestelde werd op de mat gelegd. De ballen werden veel te snel ingeleverd en door slordigheid en te gretig willen zijn, was het Dynamo wat het spelletje van ASVD/Solana, afwachten en counteren, overnam en perfect uitvoerde. Na nog een onnodige gele kaart, wegens praten, was het gedaan met het verzet van ASVD/Solana en liep Dynamo Lelystad uit naar 4-8.

Onnodig en zeer onvolwassen verliet ASVD/Solana sporthallen 't Dok in de wetenschap, dat Dynamo op 1 punt is genaderd.

In de Topklasse wist ASVD 1 in de allerlaatste seconde door een doelpunt van Mark (ASVD/Solana) een punt uit het vuur te slepen tegen SK Turkuaz. Een punt dat aan het eind van de competitie nog wel eens van grote waarde zou kunnen zijn!

Afbeelding
Gratis gids van bijenhoudersvereniging met tips voor bijenvriendelijke tuin 22 uur geleden
Eén-op-één gesprekken.
Alleen selecte groep inwoners krijgt alsnog één-op-één gesprek over deal De Regt de regt 22 uur geleden
Bewoners gaven hun mening over de nieuwe appartementen.
OFW en aannemer sluiten samen met huurders de bouw van MFC Swifterbant af 23 uur geleden