Afbeelding
Anko van Leeuwen

ASVD/Solana valt terug

Sport

ASVD/Solana toog vrijdagavond richting Arnhem om daar te spelen tegen Elsweide. Elsweide dat al jaren een poging doet om de hoofdklasse te bereiken, was in het begin van het seizoen nog een hele lastige hobbel voor ASVD/Solana, maar met de terugkeer van Jeffrey had ASVD/Solana toch wat in handen om het de jongens lastig te gaan maken.

Helaas was ASVD/Solana slordig en had het last het tempo van Elsweide bij te houden. Dit kwam mede door een gebrek aan wisselspelers. Na een 3-1 ruststand, leek ASVD/Solana via een goal van Anko de aansluiting te vinden, maar nog geen minuut later lag de 4-2 in de touwen. Mark viel uit en daardoor moesten de jongens uit Dronten het met 5 man verder doen. Elsweide pakte dit moment en liep uit naar 6-2. Jeffrey en Tim deden ASVD/Solana nog even geloven in een goede afloop, zeker nadat ook Kevin een kans kreeg voor open goal, maar de bal die in de lucht hing bleek net te moeilijk om binnen te werken.

En zo ging de wedstrijd verloren met 6-4!

ASVD/Solana richt zich nu op volgende week vrijdag, als het mag strijden om de titel sportploeg van de gemeente Dronten! Hopelijk dat dat het zetje zal zijn, wat men nodig heeft om weer naar boven te klimmen!@