Jeroen de Groot
Jeroen de Groot ©maartenheijenk.nl

Asv Dronten geeft in Groningen 2-0 voorsprong weg: 2-2

GRONINGEN - Asv Dronten heeft vanmiddag in Groningen een 2-0 voorsprong weggegeven tegen PKC. In een gelijkopgaande wedstrijd was 2-2 uiteindelijk een terechte uitslag.

Door een penalty van Dennis van Vuuren kwam ASVD in de eerste helft op 0-1. Na rust maakte Miquel Welles er 0-2 van.

De Drontenaren hadden het lastig op het moeilijk bespeelbare veld. ,,Het was vechtvoetbal en dat is niet echt ons spelletje'', erkende trainer Raymond Schuurman. PKC kreeg kansen, maar doelman Kampjes redde een aantal keren bekwaam.

Toen een als voorzet bedoelde bal pardoes het doel in zeilde (1-2) werd het spannend. Uit een scrimmage kwam PKC gelijk, maar verder lieten de gasten het niet komen. ,,Een terechte uitslag'', vond Schuurman.

Asv Dronten moet het de rest van het seizoen waarschijnlijk doen zonder verdediger Jeroen de Groot. Hij ging donderdag op de training door zijn knie en wordt maandag onderzocht. Raymond Schuurman vreest "het ergste".

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 7 uur geleden
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 7 uur geleden