Bert van den Brink
Bert van den Brink Ā©maartenheijenk.nl

BAS redt 't wel als lijn van AGOVV wordt doorgetrokken

APELDOORN - Het was een verhaal voor een jongensboek geweest, als Nabil Essaddouqi, die lang geblesseerd is geweest, bij zijn return in de 88ste minuut namens BAS had gescoord tegen AGOVV. Het gebeurde echter niet en daardoor verloor BAS met 1-0.

Het sterker geachte AGOVV kwam in de derde minuut op 1-0, toen BAS niet oplette bij een inworp en de thuisploeg er snel uit kon komen.

Over de rest van de wedstrijd was trainer Bert van den Brink tevreden: ,,We proberen sinds de winterstop wat anders te voetballen met meer controle en meer balbezit. Dat kwam aardig uit de verf. Dat zeiden wij niet alleen, dat zei ook de tegenstander. En als dat tegen een ploeg als AGOVV lukt, zit ik over de rest van het seizoen niet zo in.''

Ondanks het goede veldspel kreeg BAS maar drie kansen. ,,Dat is wel weinig'', moest ook de trainer erkennen. De grootste kans werd in de 88ste minuut van de lijn gehaald. Daardoor bleef het 1-0.

In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 14 uur geleden