Afbeelding
©maartenheijenk.nl

Cemil Sahinturk keert weer terug bij Reaal Dronten

Sport

DRONTEN – Cemil Sahinturk heeft besloten om aankomend seizoen weer voor Reaal Dronten te gaan voetballen. De 37-jarige Sahinturk komt over van Swift ’64, waar hij afgelopen jaar genoegen moest nemen met een bijrol. Sahinturk kwam in het seizoen 2014/2015 ook al uit voor Reaal.

Of Sahinturk bij Reaal wel aan spelen toe gaat komen, is volgens trainer Henk Posthuma nog maar de vraag. Hij weet niet wat hij van de middenvelder kan verwachten. “Ik heb hem een jaar lang niet gezien, dus kan het niet helemaal inschatten. Maar het zal lastig voor hem worden”, schat de ervaren oefenmeester in.

Ervaring

Toch is Posthuma op het eerste oog wel blij met de komst van Sahinturk. De middenvelder neemt ervaring met zich mee en daar was de trainer naar op zoek. “Ik ben de laatste weken druk op zoek geweest naar een verdediger en dan liefst eentje van dertig. Maar dat is helaas niet gelukt. Daarom is de komst van Cemil wel mooi.”

Sahinturk geldt bij Reaal als aanvulling nummer drie. Eerder werd al bekend dat Robert Staarman overkomt van Batavia ’90 en ook dat Kevin Valk weer gaat voetballen. Hij meldt zich in augustus eveneens bij de eerste selectie van de Drontenaren. “En daarnaast sluiten er nog wat spelers uit het tweede aan. In augustus maken we weer een frisse start”, is Posthuma duidelijk.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 12 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 13 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 13 uur geleden