Klaas Huisman

Asv Dronten moet ook haar meerdere erkennen in csv Apeldoorn

DRONTEN ā€“ Was asv Dronten in de eerste twee competitiewedstrijden nog dichtbij een gelijkspel, zover kwam het zaterdag niet bij CSV Apeldoorn. Wedstrijd nummer drie in de hoofdklasse leverde uiteindelijk een 3-0 nederlaag op.

De eerste mogelijkheid van de middag was nog wel voor Chris van Maanen, die een afstandsschot maar net over zag vliegen. Vervolgens liep CSV Apeldoorn rap naar 2-0. Sander Krijns opende na 23 minuten de score en twee minuten later nam Richard van Schooten de tweede goal voor zijn rekening.

Eigen doelpunt

In het tweede bedrijf lukte het asv Dronten niet om terug in de wedstrijd te komen. Scoren bleek een moeilijke opgave, ook voor de thuisploeg. Pas in de 89ste minuut kon het Apeldoornse publiek wederom juichen. Laurens Brouwer probeerde net voor de doellijn nog in te grijpen, maar werkte daarbij de bal in zijn eigen doel: 3-0.

Na drie wedstrijden staat asv Dronten dus nog altijd op nul punten, net als SDV Barneveld en Oranje Nassau Groningen. Volgende week speelt de Drontense hoofdklasser een thuiswedstrijd tegen SDC Putten.

Vermiste vrouw in Emmeloord mogelijk op de bus gestapt naar Dronten 18 uur geleden