Flevo Delta houdt dag met activiteiten om clubkas te spekken

Sport

DRONTEN - De atletiekbaan aan de Educalaan in Dronten is zaterdag 1 oktober het decor voor de eerste ‘Flevo Delta Dag’. Er zijn deze dag tijdens de clubkampioenschappen diverse activiteiten op en rond de atletiekbaan. De dag is voor iedereen gratis toegankelijk.

Naar aanleiding van de financiële problemen die zijn ontstaan door toedoen van de ex-penningmeester, heeft een aantal leden het idee opgevat om deze dag te organiseren en zo de clubkas weer een beetje te spekken.

Voor kinderen zijn er diverse activiteiten, zoals een springkussen, balgooien en grabbelton. Voor ouderen zijn er lekkernijen als koffie met gebak en pannenkoeken. Verder hebben diverse leden producten of diensten aangeboden die verkocht of verloot worden. Denk hierbij aan een loopanalyse, studiehulp, Flevoland wandeltocht en dieren voeren in Natuurpark Lelystad.

Herman Brood en Panton Chair

Topstukken zijn onder andere een origineel schilderij van Herman Brood en een Panton Chair designstoel die per opbod verkocht worden. Ook bloemen, uien, speelgoed en schoonheidsproducten worden verkocht of verloot.


Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 15 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 15 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 16 uur geleden