Afbeelding
Klaas Huisman

Asv Dronten capituleert ook tegen NSC in de slotfase

Sport

DRONTEN – Weer lijkt asv Dronten zaterdag op te gaan voor een positief resultaat en weer gaat het in de slotfase toch nog mis. Tegen NSC Nijkerk staat het drie minuten voor tijd nog 2-2, maar uiteindelijk stappen de bezoekers alsnog met drie punten van het veld: 2-3.

Het is zo’n beetje iedere week hetzelfde liedje. Asv Dronten doet tot dusver aardig mee om in wedstrijden een resultaat neer te zetten, maar de slotfases zijn de ploeg nog steeds fataal. Tegen Eemdijk was dat het geval, thuis tegen Staphorst ging het op het laatst nog mis en ook Genemuiden pakte in de slotfase een overwinning. Zaterdag was het niet anders.

De Drontenaren kwamen thuis tegen NSC tweemaal op achterstand. Voor de rust opende Yannick Cornelisz de score, waarna Rik Breemhaar na de rust de stand gelijktrok. Tien minuten later zorgde Tom de Ridder voor een nieuwe Nijkerkse voorsprong, maar die werd door Jodi de Boer weer ongedaan gemaakt. Daarmee leek Dronten af te steven op een punt, ware het niet dat Daniel Rivas twee minuten voor tijd ook nog doel trof: 2-3.

"Vergeten te belonen"

Trainer Wim Kroes baalde, al blijft hij optimistisch. “We vergeten het steeds om onszelf te belonen, maar we moeten wel positief blijven. We maken stappen, daar doen we ook alles voor. De punten gaan zeker komen.”

 Rik Breemhaar
Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 15 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 16 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 16 uur geleden