Eva Arkenbout en Jesper Dinger
Eva Arkenbout en Jesper Dinger

Sponsorzwemmen Zuiderzeezwemmers levert 450 euro op voor Onder Dak

Sport

DRONTEN - De Zuiderzeezwemmers hebben in september gezwommen voor stichting Onder Dak. Wethouder Ton van Amerongen overhandigde zaterdag een deel van de opbrengst aan deze stichting. Zij kregen een cheque ter waarde van 450 euro.

De leden van de zwemclub zwommen in september zoveel mogelijk baantjes, speelden een waterpolowedstrijd en verzorgden een demonstratie synchroonzwemmen. De totale opbrengst van deze avond was 1.920 euro. 23% van dit bedrag ging naar het goede doel. De rest van het geld ging in de clubkas.?

Warm water

Er was voor stichting Onder Dak gekozen omdat zij het voor kinderen en mensen met een beperking mogelijk maken om te zwemmen in warm water in zwembad Overboord. ,,Daar is wel een groep vrijwilligers en veel geld voor nodig’’, aldus de zwemclub.

De overhandiging van de cheque aan bestuurslid Wil van Dungen vond zaterdag plaats tijdens de prijsuitreiking van de clubkampioenschappen. Jesper Dinger en Eva Arkenbout zwommen met het baantjeszwemmen het meeste geld bij elkaar. Zij werden werden ook in het zonnetje gezet.

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 9 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 9 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 10 uur geleden