VIDEO | Het doek in de hoofdklasse lijkt te zijn gevallen voor Asv Dronten

DRONTEN - Na de 2-4 nederlaag van vanmiddag tegen SDV Barneveld lijkt het doek te zijn gevallen voor Asv Dronten in de hoofdklasse. De Drontenaren staan met 2 punten stijf onderaan, met tien punten achterstand het als voorlaatste geklasseerde Flevo Boys.

SDV Barneveld kwam in de 38ste minuut uit een corner op 0-1. Kort na rust maakte Brian Harpe de gelijkmaker. Toen Asv Dronten vervolgens met tien man kwam te staan door een domme rode kaart van Rik Breemhaar, leek het moeilijk te worden. Juist op dat moment veerde de thuisploeg op via Martijn Timmer 2-1.

Het slotakkoord was echter voor SDV Barneveld met twee goals kort achter elkaar (73ste en 76ste minuut) en voor de statistieken de 2-4 in het eindsignaal.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 10 uur geleden
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 11 uur geleden