Bas Suidgeest
Bas Suidgeest BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

BAS haalt dubbele cijfers na klinkende zege in Almere

BIDDINGHUIZEN - BAS heeft zaterdagmiddag het uitduel bij Waterwijk op duidelijke wijze gewonnen. Bij rust was het al 0-3 en in de slotfase liepen de Biddinghuizenaren ook nog uit naar 0-4. Zodoende is de ploeg van trainer Bert van den Brink al tien wedstrijden lang ongeslagen.

BAS kende in Almere een bliksemstart. Binnen de kortste keren opende A-junior Patrick Woud de score, waarna ook Bas Suidgeest trefzeker was. De verdediger verlengde een vrije trap van Stefan Tolhoek en zag even later dat ook Jesper Claassen een doelpunt voor zijn rekening nam. Ook hij deed dat op aangeven van aanvoerder Tolhoek.

Nog een keer Suidgeest

In de tweede helft kregen beide partijen kansen op doelpunten, maar het publiek moest wachten tot de slotfase. Daarin was Suidgeest wederom goed voor een goal, waarmee hij de eindstand op 0-4 zette.