Afbeelding
K.Bax

Ruim negentig kinderen vermaken zich bij protestantse gemeente Swifterbant

Swifterbant

SWIFTERBANT - De protestantse gemeente Swifterbant hield dinsdag haar ‘hoeksteenvakantieclub’ voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Er kwamen negentig kinderen op het evenement af.

De dag begon met het inkleuren van kleurplaten. Daarna werd het thema ‘daar zit muziek in’ uitgelegd en werd er een verhaal verteld over koning Saul. Daarna konden de kinderen kiezen uit diverse workshops.

Amor Musae

Bij Amor Musae konden de kinderen diverse muziekinstrumenten bespelen. Er was een workshop twirlen en Heartbeat voor Kids leerde liedjes aan.

Ook mochten de deelnemers zelf een muziekinstrument maken. Desgewenst konden de kinderen ook spelletjes spelen en er was gezorgd voor limonade en een traktatie.

Pannenkoeken

Tussen de middag werden er pannenkoeken gegeten, die door gemeenteleden waren gebakken en geserveerd. Daarna werd de dag afgesloten met optredens van de kinderen.

„Het was een geslaagde dag, waarvan iedereen maar vooral de kinderen hebben genoten en die weer mogelijk was door heel veel vrijwilligers uit het dorp”, aldus de organisatoren.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Kinderen bouwen computerspelen in de drie bibliotheken 4 uur geleden
Laurentien van Oranje
Kringloopwinkel Rataplan maakt kans op prijs uit handen van Laurentien 4 uur geleden
Afbeelding
Landbouwsector in gemeente Dronten relatief veel kleiner dan in de NOP 5 uur geleden