Anneke Eising
Anneke Eising eigen foto

Anneke Eising uit Swifterbant schrijft boek ‘De Schaduwkant van het Verlangen’

Swifterbant

SWIFTERBANT - Anneke Eising uit Swifterbant heeft haar derde boek gepubliceerd. ‘De Schaduwkant van het Verlangen’ is een Nederlandstalige ‘whodunnit’. Het speelt zich af tussen Den Bosch en de Belgische Ardennen. Het boek is vanaf dinsdag online als e-book en paperback te bestellen.

Anneke is indertijd na het afronden van de opleiding tot onderwijzeres naar Canada geëmigreerd. Dik twintig jaar geleden kwam ze terug naar Nederland om les te geven in Almere. Tegenwoordig woont ze met haar gezin in Swifterbant.

Vorig jaar schreef ze haar Engelstalige boek ‘Adrenalin Run, Surviving a Blue Monday’, dat vooral bedoeld was voor jongeren. De roman ‘Cat and Mouse’ was een vervolg daarop.

Brug in België

Op de cover van haar nieuwe boek staat een foto van de brug, die een zeer prominente rol speelt in het verhaal. „Ik heb deze plek in Zuidoost België vorige zomer bezocht. Het inspireerde me meteen om daar een verhaal van te maken”, vertelt ze.

Het fictieve verhaal gaat over een man en een vrouw die alles lijken te hebben. Behalve één ding: ze hebben hun eigen vader niet echt gekend. De een is vroeg overleden en de ander is spoorloos verdwenen. De hoofdpersoon wil er even tussenuit, maar wordt dan geconfronteerd met de gevolgen van het dodelijke spel dat iemand met haar speelt.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 21 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 22 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 22 uur geleden