De brassband van Amor Musae
De brassband van Amor Musae

Vijftig-jarige Amor Musae houdt reünie en uitvoering op zaterdag 17 maart

Swifterbant

SWIFTERBANT - Muziekvereniging Amor Musae viert dit jaar het 50-jarig bestaan. Eén van de activiteiten is een reünie op zaterdagmiddag 17 maart in De Hoeksteen.

„We zouden het fantastisch vinden als we op die middag veel van onze oud-leden en oud-dirigenten en -instructeurs kunnen ontvangen”, aldus Amor Musae, „Leuk om elkaar onder het genot van een hapje en een drankje weer eens te zien en samen herinneringen op te halen.”

Na de reünie houdt Amor Musae haar jaarlijkse uitvoering van de hele vereniging. Ook de reünisten zijn daarbij welkom. Na afloop van de uitvoering kan er worden nagepraat met muziek van De Vliegende Hertjes.

Brassband

De brassband wil tijdens de reünie graag een uurtje musiceren met de oud-leden die nog actief zijn in de blaasmuziek. Dit reünie-orkest wordt gedirigeerd door Chris te Hennepe. Hij was dirigent van 2002 tot en met 2007. Het ingestudeerde stuk wordt ’s avonds uitgevoerd.

De repetitie van het reünie-orkest start om 15.00 uur. De reünie voor de oud-leden van alle afdelingen begint om 15.30 uur.

Informatie