Afbeelding

Open Podium Dag Amor Musae

Swifterbant

Op 16 juni houdt Amor Musae een Open Podium Dag op het schoolplein van De Branding. Het programma begint al aardig vorm te krijgen. De malletband van Amor Musae mag om twaalf uur het spits afbijten. Zij maken niet alleen gebruik van ongestemd slagwerk zoals snaredrums en grote trom maar ook van melodie-instrumenten zoals marimba en xylofoon.

Rond één uur zullen de twirlsters Anne Derks, Joscely van de Wiel en Melissa Zwep hun solo routine laten zien. Twirlen is een combinatie van dansen en turnen terwijl draaiende (twirling) bewegingen worden gemaakt met de baton. De twirlsters van Amor Musae doen mee aan regionale wedstrijden en hebben al veel prijzen gewonnen. Joscely heeft zelfs al zoveel punten dat ze een goede kans heeft om mee te mogen doen aan het Nederlands Kampioenschap.

Vanaf twee uur gaan de piraten van piratenkoor De Blauwbaarden helemaal los. Bekende en meer onbekende liederen zullen luit en duidelijk te horen zijn. Als de piraten even van een drankje genieten zal de brassband van Amor Musae met hun koperen blaasinstrumenten inspelen op het programma van de blauwbaarden met nummers zoals bij voorbeeld de muziek van Pirates of the Caribbean.

Ten slotte komt rond vier uur het jeugdorkest van AMVZ Zeewolde met een spetterend programma. Al met al een mooi programma. Publiek is zeer welkom en de toegang is gratis.

Zie voor actuele informatie www.amormusae-swifterbant.nl