Afbeelding
Vraagelkaar

Vraagelkaar brengt mensen bij elkaar in Swifterbant: „Je moet er zelf wat van maken”

Swifterbant

SWIFTERBANT - Els (75) raakte woensdag tijdens het Vraagelkaarcafé in De Hoeksteen in gesprek met enkele dorpsgenoten. De dames maakten een afspraak om te gaan koffie drinken: „Je kunt wel altijd klagen, maar je moet er zelf wat van maken. Dit is spontaan en heel erg leuk.”

De bedoeling van Vraagelkaar is om mensen bij elkaar te brengen. Daartoe werd De Hoeksteen woensdag omgetoverd tot wat genoemd wordt een ‘gelukscarrousel’: „Een ochtend lang genoten de deelnemers van heerlijke massages, een schilderworkshop, een potje rummikub en een dansworkshop waar iedereen niet over uitgepraat raakt. Tussendoor werd er geschilderd, gelachen, genoten van de high-tea en lieten mensen hun nagels lakken en werd rummikub erbij gepakt.

Volgens Vraagelkaar heeft de ochtend geleid tot veel vraag en aanbod uit Swifterbant op de website: „Of je nou van fietsen, wandelen, theater, musea, spelletjes of handwerken houdt. Het kan allemaal! De inspiratiecoaches van Vraagelkaar brengen je graag met buurtgenoten in contact.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Asv Dronten
Asv Dronten maakt zich op voor kraker, vanmiddag in Apeldoorn 9 uur geleden
Wethouder Duvekot
Peter Duvekot: Jongerenwerk Biddinghuizen kan vanaf mei aan de slag aan De Dreef 10 uur geleden
De officiële opening van de tulpenroute in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er zaterdag te doen? Beleeftuin, tulpenroute, concerten, campers 10 uur geleden