Frank Bunk, voorzitter van Swift ’64 en Marco Meijer, makelaar bij Kerremans Makelaardij met de nieuwe tenues voor de scheidsrechters.
Frank Bunk, voorzitter van Swift ’64 en Marco Meijer, makelaar bij Kerremans Makelaardij met de nieuwe tenues voor de scheidsrechters. Foto: aa

Kerremans Makelaardij en Advies en Kies sponsoren scheidsrechtertenues Swift ’64

Swifterbant

Swifterbant - Kerremans Makelaardij en Advies en Kies zijn de nieuwe sponsoren van de scheidsrechtertenues van Voetbalvereniging Swift ’64. Het logo van beide ondernemingen zal nu prijken op de tenues van de scheidsrechters.

De voorzitter van Swift ’64, Frank Bunk en Marco Meijer, makelaar bij Kerremans Makelaardij, zijn trots om samen te werken en zo bij te dragen aan de lokale gemeenschap: “Als lokale ondernemers vinden wij het belangrijk om een bijdrage te leveren aan sportverenigingen en de lokale gemeenschap. Swift ’64 is een mooie club met een rijke historie en we zijn trots om daar nu deel van uit te maken,” aldus Marco Meijer.

Zowel Kerremans Makelaardij als Advies en Kies hebben een sterke band met Swifterbant en willen met deze samenwerking bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voetbalvereniging Swift ’64 is verheugd met deze nieuwe samenwerking en kijkt uit naar de voortzetting van de goede relatie met de lokale ondernemers.