Afbeelding
Foto: Coloriet

Centrum het Pluspunt in Swifterbant viert 25-jarig bestaan

Swifterbant

Vorig jaar bestond dagcentrum Het Pluspunt 25 jaar. Destijds kon dit heugelijke feit - als gevolg van de nasleep van de lockdown - niet gevierd worden. Maar dit jaar gaat het alsnog gebeuren, met diverse activiteiten van 17 t/m 20 mei.

Woensdagmiddag 17 mei is er een sjoelactiviteit samen met sjoelbakvereniging Ons Genoegen uit Dronten. ‘s Avonds is iedereen welkom om mee te zingen met Marian de Waal. Vrijdagmiddag 19 mei staat een creatieve activiteit op het programma, samen met Mantelkring en Open je hart.

Aanmelden hiervoor kan via events@lwpc.nl of 088-7878989. Zaterdagmiddag 20 mei kan iedereen kennismaken met alle clubs en groepen die in het centrum actief zijn. Die middag is er ook een verloting, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Het Pluspunt. Bij deelname aan de activiteiten, ontvangen bezoekers een kopje koffie/thee en wat lekkers. Iedereen is van harte welkom.

Het Pluspunt is een dagcentrum van zorgorganisatie Coloriet in Swifterbant, bedoeld voor mensen met geheugen- en/of psychische problematiek.

Riena Tienkamp, Arjen Gerritsen, Piet Boer en Peter van Bergen (v.l.n.r.).
Route langs vijftien kunst- en cultuurobjecten: "Bekijk het in de Oostrand" 5 uur geleden
Swift'64 speelt voor de nacompetitie thuis tegen Enter Vooruit.
Wat is er dinsdag te doen? Swift'64, sociale veiligheid, computerspelen 5 uur geleden
Wethouder Peter van Bergen (Leefbaar Dronten).
B&W vragen meer tijd voor beantwoorden lastige vragen over arbeidsmigranten de regt 6 uur geleden