Afbeelding
Foto: Heartbeat4Kids

Kerstverhaal herleeft in en om de Hoeksteen in Swifterbant

Swifterbant

SWIFTERBANT - In en rond kerkcentrum De Hoeksteen hielden de gezamenlijke kerken zondag een kinderkerstfeest. Er was een kerstwandeling, verzorgd door Heartbeat4Kids.

Verslag geschreven door Heartbeat4Kids:

Zondag 19 december, in de grote zaal van de Hoeksteen is het gezellig druk. Met chocolademelk zoekt het publiek een plekje aan 1 van de groepstafels. Daar liggen kleurkaarten, woordpuzzels en praatkaartjes klaar voor een gezellig samenzijn. Met kerstliedjes, het kerstverhaal en een heuse dansworkshop wordt het vanzelf warm in de zaal. Het kinderkerstfeest van de gezamenlijke kerken wordt dit jaar verzorgt door Heartbeat4Kids Swifterbant.

Eén voor één vertrekken de groepen voor een wandeling die leidt langs de put in Bethlehem waar roddelende vrouwen staan. Daarna treffen de wandelaars een omroeper die ze oproept naar hun geboortestreek te gaan en een ezel meegeeft als dat ver reizen is. 

Vervolgens komen we in de timmermanswerkplaats waar Jacob de broer van Jozef aan het werk is. Van de herders horen we dat er iets bijzonders is gebeurd en de engelen zingen Goed Nieuws! De laatste halte is de stal waar de wijzen geschenken mogen brengen bij het kindje Jezus.  Heel bijzonder om het kerstverhaal zo echt te beleven samen! 

Terug in de kerkzaal zingen we samen met de spelers van Heartbeat4kids Vrolijk kerstfeest iedereen! Een hartverwarmend kinderkerstfeest met een kadootje voor ieder kind en een collecte voor de kidsclub van de crisisnoodopvang bij Walibi.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Asv Dronten
Asv Dronten maakt zich op voor kraker, vanmiddag in Apeldoorn 21 uur geleden
Wethouder Duvekot
Peter Duvekot: Jongerenwerk Biddinghuizen kan vanaf mei aan de slag aan De Dreef 22 uur geleden
De officiële opening van de tulpenroute in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er zaterdag te doen? Beleeftuin, tulpenroute, concerten, campers 22 uur geleden