Wim Kooi en Stefano Assenberg bezegelen de samenwerking.
Wim Kooi en Stefano Assenberg bezegelen de samenwerking. eigen foto

Triskellon van Wim Kooi uit Dronten in zee met uitzendbureau Werkplan

Partnerbijdrages

DRONTEN - Het bedrijf Triskellon uit Dronten, is een samenwerking aangegaan met uitzendbureau Werkplan. „Dit is goed nieuws voor mensen op zoek naar ander werk en naar hulp bij het maken van een juiste keuze”, aldus ondernemer Wim Kooi, „Ook bieden wij graag actieve hulp bij het vinden van nieuw werk.”

‘Triskellon voor nieuw werk’ uit Dronten biedt sinds 2001 trajecten aan op het gebied van loopbaanadvisering, ontslagbegeleiding en het weer laten functioneren op de arbeidsmarkt. Werkplan richt zich vanuit Meppel en Zwolle en vanaf nu ook vanuit Dronten op activiteiten rond werving en selectie. Het uitzendbureau ontwikkelt zich steeds meer tot een partner op het gebied van werkgelegenheid en personeelszaken.

„Met deze samenwerking wordt voorzien in een wens van beiden, namelijk te komen tot een volledig aanbod van dienstverlening voor het aantrekken en onderbrengen van nieuw personeel”, aldus Wim Kooi. Ook op andere terreinen op het gebied van personeelszaken willen zij meer mensen bereiken.

Week van de loopbaan

In het kader van de ‘week van de loopbaan’ bieden beide bedrijven van 14 tot 20 september een gratis loopbaanadvies aan voor alle belangstellenden.