Optisport verkoopt Avontura aan drie oud-medewerkers

Zakelijk

DRONTEN - Optisport heeft binnenspeeltuin Avontura verkocht aan drie oud-medewerkers. Martijn Beekhuizen, Sabrina van Eck en Erwin van Iersel kochten per 1 oktober behalve de vestiging in Dronten ook de andere tien kinderspeeltuinen en zes trampolineparken van Optisport.

Alle medewerkers die nu werken bij Avontura blijven in dienst bij de eigen BV, aldus de nieuwe eigenaren. Avontura bestaat in Dronten sinds begin 2015 en is gevestigd aan de Educalaan. Optisport blijft in de gemeente Dronten actief als exloitant van de binnensportaccommodaties en zwembaden van de gemeente Dronten.

Vertrouwen

Beekhuizen, Van Eck en Van Iersel werkten alle drie al jaren in verschillende functies bij Optisport en zijn dan ook bekend met de vrijetijds-activiteiten. „Het is een uitdagende tijd om een nieuw bedrijf te starten, maar wij hebben er vertrouwen in dat het gaat lukken”, aldus Sabrina van Eck. 

Erwin van Iersel: „Uiteraard hebben we met corona een uitdaging, maar op middellange termijn is dit een activiteit waar jong en oud graag komt recreëren.”

Video bij éénjarig bestaan in Dronten: