Afbeelding
Stefan Verkerk

Aandelen familiebedrijf Van Werven volledig naar derde generatie

Zakelijk

BIDDINGHUIZEN - Familiebedrijf Van Werven bestaat deze maand 75 jaar. Oud-directeur en aandeelhouder Jan van Werven grijpt het moment aan om zijn aandelen over te dragen aan de derde generatie. Vorige week woensdag werd de akte notarieel ondertekend. 

Eind november werd de intentieovereenkomst gesloten tussen Jan, Wilfred, Cor en Herbert van Werven. „De belangrijkste pijler bij de aandelenoverdracht was de continuïteit van het bedrijf”, schrijft Van Werven in een persbericht, „De overdracht is gerealiseerd door enkele onderdelen over te dragen. Onderdeel van de transactie is het windmolenpark in Hattemerbroek.”

Dromen

Ton van der Giessen kwam tien jaar geleden aan het roer bij Van Werven. Iemand van buiten de familie moest de brug slaan tussen de tweede en derde generatie. Ton: „Bij mijn start had ik een paar ‘dromen’. Eén daarvan was dat we erin zouden slagen de volgende generatie als volledig aandeelhouder door te kunnen laten gaan met het bedrijf. Met de ondertekening op 23 december is dit werkelijkheid geworden.” 

Voor broers en directeuren Wilfred, Cor en Herbert van Werven start een nieuw tijdperk. Wilfred van Werven: „Wij mogen nu verder bouwen en kijken ook vooruit. De vierde generatie komt eraan.”