Afbeelding
Foto: Eigen foto

Keurslager aan Het Ruim gaat verder onder andere naam

Zakelijk

DRONTEN - De vestiging van de Keurslager aan Het Ruim in Dronten gaat verder onder de naam Keurslager SuyderSee. Daarnaast staat de keurslager wekelijks op de markt en is de cateringtak fors uitgebreid. 

Ondernemer Klaas de Wal nam het bedrijf enkele jaren geleden over van zijn toenmalige werkgever en zette het aanvankelijk op dezelfde voet voort. ā€œAls ambachtelijke slager zijn wij naar onze klanten verplicht om ons te onderscheiden met de kwaliteit van ons vlees. Dat zal altijd zo blijvenā€, aldus De Wal, die echter wel wat veranderingen doorvoerde. Zo is de naam dus gewijzigd, maar staat de keurslager nu ook op de markt. 

Wekelijks is Keurslager SuyderSee te vinden op de markt in Emmeloord en Kampen, met een moderne gekoelde marktkraam. ā€œDe zekerheid dat je met een mooie slagerij continuĆÆteit in je onderneming hebt, is er niet meer. Wij bieden de keurslagerkwaliteit dicht bij de consument, ook in de regio. Dat is ons doelā€, zegt De Wal. 

Cateringtak

Daarnaast ontwikkelde De Wal de laatste jaren een professionele cateringtak. Die voorziet in de wijde omtrek kleine en grote evenementen van meubilair, aankleding, drank en de heerlijkste ingrediĆ«nten en gerechten.ā€Catering is weliswaar een ander vak dan de ambachtelijke slagerij, maar doordat wij ruime ervaringen hebben met het bereiden van verse maaltijden was de stap snel gezet.ā€

Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 1 uur geleden
Sandra Nobel (PvdA)
Jeugdzorg kent in Dronten wachtlijst van ongeveer drie maanden 23 uur geleden
Afbeelding
Dronten koopt elektrische vuilniswagens: "We zien momenteel geen nadelen" 23 uur geleden