Afbeelding
Foto: Eigen foto

Keurslager aan Het Ruim gaat verder onder andere naam

Zakelijk

DRONTEN - De vestiging van de Keurslager aan Het Ruim in Dronten gaat verder onder de naam Keurslager SuyderSee. Daarnaast staat de keurslager wekelijks op de markt en is de cateringtak fors uitgebreid. 

Ondernemer Klaas de Wal nam het bedrijf enkele jaren geleden over van zijn toenmalige werkgever en zette het aanvankelijk op dezelfde voet voort. “Als ambachtelijke slager zijn wij naar onze klanten verplicht om ons te onderscheiden met de kwaliteit van ons vlees. Dat zal altijd zo blijven”, aldus De Wal, die echter wel wat veranderingen doorvoerde. Zo is de naam dus gewijzigd, maar staat de keurslager nu ook op de markt. 

Wekelijks is Keurslager SuyderSee te vinden op de markt in Emmeloord en Kampen, met een moderne gekoelde marktkraam. “De zekerheid dat je met een mooie slagerij continuïteit in je onderneming hebt, is er niet meer. Wij bieden de keurslagerkwaliteit dicht bij de consument, ook in de regio. Dat is ons doel”, zegt De Wal. 

Cateringtak

Daarnaast ontwikkelde De Wal de laatste jaren een professionele cateringtak. Die voorziet in de wijde omtrek kleine en grote evenementen van meubilair, aankleding, drank en de heerlijkste ingrediënten en gerechten.”Catering is weliswaar een ander vak dan de ambachtelijke slagerij, maar doordat wij ruime ervaringen hebben met het bereiden van verse maaltijden was de stap snel gezet.”