Henk Stoel (rechts) van Prosu en Koos van der Lei van Clean Totaal.
Henk Stoel (rechts) van Prosu en Koos van der Lei van Clean Totaal.

Prosu uit Dronten neemt schoonmaakvakblad Clean Totaal over

Partnerbijdrages

DRONTEN - Prosu Media Producties heeft het vakblad Clean Totaal overgenomen van de Emmeloordse uitgever AM Media Groep. ,,De overname van is een logische volgende stap voor Prosu’’, meldt het aan De Drieslag gevestigde bedrijf. Prosu heeft geen financiële details bekendgemaakt.

Prosu verwacht het vakblad naar een nog hoger plan te tillen: ,,Wij beschikken over meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van marketing en media. Tot dusver was Prosu vooral actief in de agribusiness. De schoonmaakbranche en de agribusiness hebben raakvlakken als het gaat om bijvoorbeeld thema’s als hygiëne.’’

Vierde vakblad

Clean Totaal wordt het vierde vakblad dat Prosu Media Producties uitgeeft naast de Loonwerker, Varkensbedrijf en Melkveebedrijf.

Eigenaar Koos van der Lei van Clean Totaal: ,,De afgelopen acht jaar is Clean Totaal uitgegroeid tot het toonaangevende blad in de professionele schoonmaaksector. Ik heb er alle vertrouwen in dat Prosu Media Producties de positie van het blad verder kan verstevigen.’’ Van der Lei blijft als voormalige eigenaar voorlopig betrokken bij het vakblad.

Langer op zoek

Manager Henk Stoel van Prosu: ,,De uitbreiding met Clean Totaal is een logische stap in onze ontwikkeling. We zijn al langer op zoek naar passende titels die voor verbreding van ons aanbod kunnen zorgen.’’