Afbeelding
Foto: aangeleverd

Veilig sporten, ook ná de KidsKerstRun

Partnerbijdrages

Bewegen is belangrijk voor de lichamelijke een geestelijke ontwikkeling van een kind. Daarom ondersteunt KWOOT communicatie & reclame de KidsKerstRun 2023 die als alternatief voor de traditionele Kerstloop Dronten wordt georganiseerd. 

Op het terrein van AV Flevo Delta lopen de kinderen van 4 tot en met 8 jaar een route van 1.000 meter terwijl de groep van 9 tot en met 12 jaar 1.500 meter aflegt. 

“Wij hebben veel waardering voor het initiatief én de vrijwilligers die het organiseren”, aldus Koos in’t Hout van KWOOT. “Het is écht nodig dat we jonge kinderen activeren om met sport bezig te zijn.”

Wat KWOOT betreft blijft het bewegen niet beperkt tot de KidsKerstRun 2023. Ook na het evenement is het belangrijk dat de kinderen blijven bewegen. Om ze daarin te stimuleren heeft KWOOT veiligheidshesjes beschikbaar gesteld voor de eerste 175 inschrijvers van de KidsKerstRun. 

“Leuk om te dragen tijdens het evenement, maar het mag ook een prikkel zijn om het hesje komend voorjaar te blijven dragen en om samen met ouders, broers, zussen, vriendjes en vriendinnen de buitenlucht op te zoeken en actief te blijven.”

Asv Dronten
Asv Dronten maakt zich op voor kraker, vanmiddag in Apeldoorn 21 uur geleden
Wethouder Duvekot
Peter Duvekot: Jongerenwerk Biddinghuizen kan vanaf mei aan de slag aan De Dreef 21 uur geleden
De officiële opening van de tulpenroute in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er zaterdag te doen? Beleeftuin, tulpenroute, concerten, campers 22 uur geleden