Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Houthandel Dronten - De particuliere bouwhandel

Partnerbijdrages

Weekenden, vakanties en avonden lenen zich voor alle doe-het-zelf-klussen. In de garage, de achtertuin of bij vrienden of familie om de hoek. Hout van Houthandel Dronten haal je op werkdagen snel en goedkoop af in Dronten, of laat het bezorgen voor een gereduceerd tarief van €15,- in Dronten en Swifterbant en €30,- in Biddinghuizen. Houthandel Dronten is de houthandel bij jou om de hoek! 

Bij Houthandeldronten.nl kunt u gemakkelijk online hout kopen. Van constructiehout of timmerhout tot de meeste gebruikte bouwmaterialen tot losse planken, balken of palen van verschillende houtsoorten. Vind uw gewenste producten in ons uitgebreide assortiment of via de zoekfunctie eenvoudig uw gewenste producten. Heeft u nog vragen over wat het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Tip: Bekleed uw gevel met hout

Een houten gevelbekleding wordt elk jaar populairder, en dat is niet zonder reden. Houten gevelbekleding is om veel redenen erg populair. Een voordeel is bijvoorbeeld dat houten gevelbekleding eenvoudig te monteren is. Bij schade is deze gevelbekleding eenvoudig te herstellen. Dat maakt dat gevelbekleding van hout een goedkopere optie is in vergelijking met andere soorten gevelbekleding.

Warmte

Hout als materiaal voor de gevelbekleding zorgt niet alleen voor een warme uitstraling aan de woning, maar heeft ook isolerende eigenschappen. Warmte binnenshuis blijft daarmee beter in de woning, waardoor u bespaart op onnodige energiekosten. 

Soorten hout voor de gevel

Er zijn verschillende soorten hout beschikbaar voor de gevelbekleding, zoals Rhombus, Zweeds rabat en Deens rabat. De verschillende soorten gevelbekleding hebben unieke eigenschappen. Zo is een voordeel van Rhombus gevelbekleding dat dit hout goed kan ventileren. Daarnaast geeft Rhombus gevelbekleding een luxe uitstraling aan de woning. 

Zweeds Rabat gevelhout is gevelbekleding dat water makkelijk afvoert en ook goed toepasbaar is op bijvoorbeeld schuurtjes en overkappingen. Zweeds Rabat gevelbekleding is leverbaar in verschillende houtsoorten en ook zwart gespoten voor een moderne uitstraling. 

De Deens rabat gevelbekleding is op dit moment erg aan het stijgen in populariteit. Dit komt door de moderne, luxe uitstraling van het triple profiel, wat inhoudt dat het hout bestaat uit drie banen. 

Afhankelijk van het soort woning en de uitstraling die u wenst, kiest u een houtsoort die bij u past. Wilt u hierover advies ontvangen? Neem dan contact op, we staan u graag te woord.

Start volgend weekend nog aan uw project!

Bent u geïnspireerd geraakt en wil jij volgend weekend al aan de slag met uw bouwproject? Bij Houthandel Dronten hebben we een grote eigen voorraad hout waardoor het bestelde hout snel klaar staat. Haal het benodigde hout zelf op in Dronten (op werkdagen) of kies voor goedkope bezorging aan huis. We helpen u graag!

Asv Dronten
Asv Dronten maakt zich op voor kraker, vanmiddag in Apeldoorn 22 uur geleden
Wethouder Duvekot
Peter Duvekot: Jongerenwerk Biddinghuizen kan vanaf mei aan de slag aan De Dreef 23 uur geleden
De officiële opening van de tulpenroute in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er zaterdag te doen? Beleeftuin, tulpenroute, concerten, campers 23 uur geleden