Dames Libero kampioen

DRONTEN - De dames van Libero’99 uit Dronten zijn kampioen geworden. Een wedstrijd voor het einde rekende de ploeg af met E.S.V uit Elspeet en daardoor kon de kurk van de champagne. Libero promoveert daardoor naar de eerste klasse. “We hopen op wat meer tegenstand, zodat we ons verder kunnen ontwikkelen. Nu eerst even genieten”, zo luidt de reactie na het winnen van de titel.

Rutger IJmker keeperstrainer

DRONTEN - Rutger IJmker is aankomend seizoen keeperstrainer van asv Dronten. Hij is de vervanger van Alex Witkamp, die op dit moment nog die taken voor zijn rekening neemt. IJmker is oud-speler van asv Dronten, hij keepte 86 officiële wedstrijden in de hoofdmacht van de club. “De ideale opvolger”, meldt de technische commissie van de Drontense tweedeklasser.

Contract Rob Kramer verlengd

DRONTEN - Nog meer nieuws bij asv Dronten, want Rob Kramer, hoofdtrainer van de vrouwen van de club, heeft zijn contract verlengd. "We zijn blij om te zien dat er een sterke groei en belangstelling is voor het dames- en meisjesvoetbal”, stelt de vereniging. Het eerste vrouwenteam komt uit in de derde klasse, waarin het onderin bivakkeert.