Drontenaar gepakt

KAMPEN - Bij een winkeldiefstal in Kampen is een 32-jarige man uit Dronten aangehouden. De politie meldt dat het gaat om een winkeldiefstal bij een supermarkt in Kampen. De inwoner van Dronten is voor onderzoek overgebracht naar het politiebureau en heeft een winkelverbod ontvangen.

Open Dag Het Kompas

DRONTEN - Basisschool Het Kompas in Dronten houdt op vrijdag 13 mei een Open Dag. Van 14.00 tot 17.00 uur gaan de deuren openen en kan iedereen kennismaken met de school. Het thema van de dag is ‘Ontdek je talent!’ en iedereen is van harte welkom in de school aan de Concourslaan 2 in Dronten.

De gezonde sportkantine

DRONTEN - Atletiekvereniging Flevo Delta uit Dronten gaat aan de slag met de Gezonde Sportkantine. De club doet dat met ondersteuning van JOGG Dronten en Team:Fit. Verdwijnen dan alle ongezonde producten uit de kantine? “Het ongezonde hoeft niet uit ons assortiment, maar het kan wel anders gepresenteerd worden en er kunnen meer gezonde alternatieven worden aangeboden”, weet voorzitter Henk Moerkens. 

Lokale Veteranendag 

DRONTEN - Na vele gesprekken is het nu zover: de gemeente Dronten biedt een lokale Veteranendag aan. Burgemeester Jean Paul Gebben nodigt alle veteranen uit de gemeente uit op het gemeentehuis. De Veteranendag moet plaatsvinden op woensdag 22 juni. 

Winkelacties voedselbank

BIDDINGHUIZEN - De voedselbank houdt een winkelactie bij de Lidl in Biddinghuizen. Vrijwilligers staan klaar op vrijdag 13 mei (de hele dag) en op zaterdag 14 mei tot 18.00 uur om boodschappen te verzamelen voor mensen die dat nodig hebben. "Het zou mooi zijn als iedereen daarom aan de acties wil meedoen."