Swift'64 prikt zwerfvuil

SWIFTERBANT - Normaal gesproken prikken de voetballers van Swift’64 doelpunten, maar in april gingen ze op pad om zwerfafval te prikken. In totaal gingen er acht teams op pad, verdeeld over twee zaterdagen. “Zo ligt Swifterbant er weer iets schoner bij”, laat de vereniging weten.

Keuringen voor rijbewijs

DRONTEN/SWIFTERBANT - Een medische keuring voor het verlengen van een rijbewijs, het is in de gemeente mogelijk in Dronten en Swifterbant. In Swifterbant kan dat op 19 mei, 2 juni en 21 juli in De Steiger. De kosten bedragen 55 euro voor automobilisten van 75 jaar en ouder, voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is de prijs 70 euro. Voor meer informatie en aanmelden: www.regelzorg.nl.

Versterking Matchpoint

DRONTEN - Matchpoint Vrijwilligerswerk is op zoek naar meerdere baliemedewerkers voor onbepaalde tijd. De werkzaamheden bestaan uit het doen van intakegesprekken met potentiële vrijwilligers, contact onderhouden met organisaties en administratieve taken. Werktijden zijn in overleg. Meer informatie over deze functie is verkrijgbaar via Winanda Wouda, 06-26900575.

Collecteweek Hospice

DRONTEN - Er wordt van 9 tot en met 14 mei gecollecteerd voor Hospice Dronten. Om het behoud van het hospice voor Dronten te waarborgen, worden diverse acties georganiseerd. Negentig collectanten gaan deze week op pad.