Afbeelding
Foto: ©maartenheijenk.nl

Wisseling van de wacht redactie DeDrontenaar.nl

VAN DE REDACTIE - Op de redactie van DeDrontenaar.nl heeft onlangs een wisseling van de wacht plaatsgevonden. Maarten Heijenk heeft afscheid genomen, Wouter Foppen heeft zijn taken overgenomen.

Maarten Heijenk was de voorbije jaren verantwoordelijk voor de redactie invulling van DeDrontenaar.nl. Een bijzonder bevlogen journalist die van DeDrontenaar.nl een spraakmakende titel heeft gemaakt. Onlangs heeft Maarten besloten om het stokje over te dragen.Via deze weg willen wij, BrugMedia, Maarten nogmaals bedanken voor zijn tomeloze inzet en gedane werk.

Inmiddels heeft BrugMedia in Wouter Foppen een opvolger voor Maarten Heijenk gevonden. Hij is woonachtig in Biddinghuizen en neemt al de redactionele werkzaamheden voor zijn rekening. Zo is de dagelijkse nieuwsvoorziening van DeDrontenaar.nl gewaarborgd en kunnen de lezers weer bij ons terecht om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Kopij

Uiteraard blijft het nog steeds mogelijk om persberichten, verslagen en nieuws te delen met de redactie van DeDrontenaar.nl. Kopij kan nog steeds naar redactie@DeDrontenaar.nl. Ook is het mogelijk om zelf nieuws op de site te plaatsen.