Juffrouw Polis wint prijs

DRONTEN - llse Broekhuizen-Bosland, oftewel Juffrouw Polis, uit Dronten heeft afgelopen week de startersprijs van de VVP Advies Award 2022 gewonnen. ‘De startersprijs is een aanmoediging voor een adviesorganisatie die recent van start is gegaan en zich nu al onderscheidend ontwikkelt’, meldt VVP op haar site.
Bob Klijn, lid van de jury, reikte de award, bloemen en het juryrapport uit. In het rapport wordt beschreven waarom Juffrouw Polis de award heeft gekregen. “Ilse Broekhuizen, oftewel Juffrouw Polis, is een nieuw en verfrissend gezicht in verzekeringsland! Zij communiceert op een toegankelijke manier via social media, waarmee ze laat zien dat verzekeren leuk is en probeert om de branche wat meer kleur te geven. Ze heeft er zelfs een nieuw woord voor bedacht: Ilse is een insurancer."

Wolfgang in De Meerpaal

DRONTEN - ‘Wolfgang, het wonderjong’, de nieuwste familievoorstelling van Pieter Kramer, is zaterdag 10 december te zien in De Meerpaal. “We zijn ontzettend blij dat deze iconische nieuwe familievoorstelling bij ons in Dronten te zien is”, stelt Robin Wever, theatermarketeer van De Meerpaal.
“Ik weet zeker dat ‘Wolfgang, het wonderjong’ veel jonge en oude bezoekers (opnieuw) verliefd gaat laten worden op de magie van het theater.” Kaarten zijn nu al te koop via de site van De Meerpaal.