Hark voorkomt grotere brand

SWIFTERBANT - Een oplettende burger heeft in Swifterbant een goede daad gedaan, zo meldt de brandweer van Swifterbant. Bij de volkstuintjes in het dorp brak een bermbrand uit en door het ingrijpen van de burger bleef die brand beheersbaar.
Volgens de brandweer is de burger met een hark in de hand aan de slag gegaan, waarmee hij erger heeft voorkomen. Toch heeft de brandweer nog wel een tip: ‘let wel a.u.b. op uw eigen veiligheid, want rook inademen in schadelijk’, valt te lezen.

Kortingsactie bij De Meerpaal

DRONTEN - De Meerpaal wil de zomer nog zorgelozer maken en heeft daarom een kortingsactie: 4 tickets voor een film halen, 3 betalen. Er zijn in die periode verschillende films voor jong en oud te zien.
‘Als je met vier personen naar dezelfde film gaat, krijg je een ticket gratis (4 halen = 3 betalen). Deze groepsticket is exclusief eventuele toeslagen en zowel online als aan de balie van het Serviceplein verkrijgbaar', schrijft De Meerpaal.
Tijdens de zomer verschijnen er een hoop titels op het grote doek. Klaar voor actie? Dan zit je volgens De Meerpaal goed bij Bullet Train met acteur Brad Pitt. ‘Meer zin in een romantische komedie? Dan is de Nederlandse film Zwanger & Co echt een aanrader. Ook kan er genoten worden van Elvis en Top Gun: Maverick', valt te lezen.