Afbeelding
Foto: Peter Renkema

Vrouwenvoetbal bij asv Dronten krijgt ‘nieuwe boost’

Sport

DRONTEN - Het vrouwenvoetbal bij asv Dronten groeit hard en twee sponsoren van de club, ORFA Visser en Keyter Intarcon, hebben zich ingezet om de vrouwentak een nieuwe boost te geven. Er werden kleding en nieuwe sporttassen geleverd, de presentatie was vorige week zaterdag.

De presentatie van de nieuwe kleding en sporttassen werd vorige week zaterdag gecombineerd met een clinic van hoofdtrainer Patrick Posthuma en de speelster van het eerste vrouwenteam van de club. Die ochtend begon om 7.45 uur met een ontbijt, waarbij Roeland Veen (bestuurslid commerciële zaken) en Jan Bollemaat (voorzitter) de aanwezigen toespraken. Daarbij werd het beleid van de club verder toegelicht en werden de sponsoren bedankt voor hun enorme inzet. 

Kernwaarden

Die sponsoren kunnen zich vinden in de lijn die door asv Dronten is ingezet. Dit seizoen is er gestart met acht teams. “De kernwaarden van asv Dronten (ambitieus, innovaties en maatschappelijk betrokken, red.) sluiten naadloos aan op die van ORFA Visser en Keyter Intarcon. De voetbalvereniging heeft ambitieuze plannen met zowel de mannen- als vrouwenafdeling en daar zijn we graag onderdeel van. Zo brengen we elkaar naar een hoger niveau en stimuleren we de vitaliteit van de inwoners van Dronten en omgeving”, aldus de sponsoren.

ORFA Visser is al jaren als grote sponsor aan het vrouwenvoetbal verbonden. George Verheijen van KEYTER Intarcon gelooft in de toekomst van het vrouwenvoetbal en is sinds dit jaar met trots het sponsorschap bij asv Dronten aangegaan. Samen met Frans Visser van ORFA Visser voorzien deze sponsoren alle vrouwenteams de komende jaren van een complete trainingsoutfit, duurzame wedstrijdkleding en nieuwe sporttassen. “Met deze samenwerking vergoten we de aandacht voor het vrouwenvoetbal en breiden we onze lokale betrokkenheid verder uit.”

Logische stap

Voor George Verheijen, directeur Keyter Intarcon, is het sponsorschap een logische stap. “We kunnen onze organisatie niet los zien van de omgeving. Wij zijn nauw betrokken bij het maatschappelijk welzijn in onze regio en vinden het belangrijk iets terug te doen voor deze regio, die ons dagelijks inspireert. ”