Bridgedrive voor Hospice

DRONTEN - Odd Fellows Dronten organiseert samen met de Algemene Bridge Club zaterdag 26 november een bridgedrive in het Denksportcentrum in Dronten. De gehele opbrengst van de bridgedrive gaat naar het Hospice. 
Net als voorgaande jaren bridgen de deelnemers topintegraal. Bij voldoende deelname wordt er, naast een lijn voor verenigingsbridgers, ook een lijn gevormd voor thuis- en beginnende bridgers. De bridgers spelen deze middag, die om 13.30 uur start, 24 spellen. De kosten bedragen 27,50 euro per paar.
Ten opzichte van de vorige bridgedrive in 2019 wil de organisatie graag groeien. In 2019 begroette de organisatie 46 paren, er wordt tijdens deze tiende editie ingezet op 52 paren. “Zodat we als spelers een mooi bedrag kunnen overhandigen aan het Hospice”, meldt de organisatie. De kosten neemt Odd Fellow voor haar rekening, zodat de inkomsten volledig naar het Hospice gaan.
Opgeven voor de bridgedrive kan bij Jan Bruins via janwbruins@kpnmail.nl en dat is mogelijk tot en met 21 november.

Man van 93 snel terecht

DRONTEN - Een 93-jarige verwarde man werd afgelopen week vermist in Dronten. Er ging een melding van Burgernet uit en dat resulteerde razendsnel in iets positiefs.
De man reed rond op een rode scootmobiel, zo meldde Burgernet. De melding van Burgernet ging er om 14.29 uit, elf minuten later werd de zoekactie alweer gestopt. De man was in goede gezondheid aangetroffen.

Lezing over schaduwplanten

DRONTEN - Kweker Jan Dijkstra komt 14 november naar de Open Hof om een lezing te geven over schaduwplanten. De toegang en alle consumpties vooraf en gedurende de pauze zijn gratis.
Een tuin op het noorden, een tuin met veel bomen en heesters, voor veel tuinbezitters is de schaduw in de tuin een probleem. De planten willen niet groeien of niet bloeien, het is te droog of te nat. Toch zijn er verrassend veel mogelijkheden om ook een schaduw tuin aantrekkelijk en spannend te maken en daar praat Jan Dijkstra over. De lezing begint om 20.00 uur.