Lezing in de bibliotheek

DRONTEN - De FlevoMeer Bibliotheek Dronten houdt vrijdag 18 november van 14.00 tot 15.30 uur een lezing over de digitalisering van de zorg. Belangstellenden worden dan op de hoogte gebracht hoe om te kunnen gaan met de digitale ontwikkelingen binnen de zorg.
De digitalisering van de zorg ontwikkelt zich steeds verder. Zo ontvang je afspraakbevestigingen met de zorgverlener nu vaak per e-mail en je kunt inloggen op je persoonlijke zorgportaal. Mogelijk maken mensen zich zorgen over de veiligheid hiervan, iets waar veel 55-plussers mee rondlopen.
Tijdens de lezing in de bibliotheek kunnen belangstellenden vragen stellen over dit onderwerp. Ook wordt er persoonlijke en praktische hulp geboden bij vragen over gezondheidsapps, waaronder de FreestyleLibreLink-app. Voor aanmelding of voor meer informatie kun je bellen naar 040-2621188 (maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur).

Speurtocht in Swifterbant

SWIFTERBANT - De werkgroep van het Opgroeicafé organiseert dinsdag 15 november een herfstspeurtocht in Swifterbant voor kinderen tot 4 jaar.
De kinderen gaan in het Swifterbos op zoek naar verschillende herfstafbeeldingen en strepen deze af op hun kaart. De speurtocht start om 10.00 uur vanaf Hertenkamplaan 1 en is rond 11.00 uur afgelopen.
Deelname aan de speurtocht is gratis, aanmelden is vanwege de koffie en thee gewenst. Dit kan via claudia.jansen@meerpaal.nl of telefonisch via 06 51 53 64 34.

Workshop Christmas Carols

SWIFTERBANT - Kamerkoor Vox Flevium organiseert 14 december een workshop Christmas Carols. De workshop wordt gehouden in kerkcentrum De Hoeksteen in Swifterbant en start om 19.00 uur.
Onder leiding van dirigente Sippie Broersma wordt samen met de koorleden een aantal bekende en minder bekende Engelse kerstliederen ingestudeerd. Deze worden aan het eind van de avond voor eigen publiek ten gehore gebracht. Ook zal Vox Flevium zelf kerstmuziek laten horen.
De kosten bedragen 5 euro, aanmelden kan tot 9 december via riekie58@hotmail.com of 06-40057563.