Boswachter bij PCOB

DRONTEN - Boswachter Harco Bergman vertelt dinsdag 17 januari tijdens de eerste PCOB-middag van 2023 over het Kuinderbos. Hij doet dat aan de hand van plaatjes met een verhaal, zo wordt gemeld in een uitnodiging.
Bergman is een bekend gezicht, want hij was onder andere te zien op Omroep Flevoland. Daarnaast is hij al 25 jaar boswachter in het Kuinderbos en werkt hij 40 jaar voor Staatsbosbeheer. ‘Het bos op de arme grond in de periferie van de Noordoostpolder zette hij in die tijd nadrukkelijk op de kaart. Op 17 januari kunt u hem in levenden lijve ontmoeten en naar zijn belevenissen luisteren’, schrijft PCOB.
De middag met Bergman begint om 14.00 uur en vindt plaats in de Open Hof. Toegang (inclusief koffie of thee) voor 3,50 euro.

Koepel weg bij skatebaan

SWIFTERBANT - De omwonenden van de skatebaan in Swifterbant waren al eventjes niet blij met de koepel die daar staat en de gemeente heeft in overleg met de politie nu actie ondernomen. De koepel op De Greente is verwijderd, zo meldt FlevoPostDe koepel was onderdeel van de skatebaan in Swifterbant, daar waar al langere tijd klachten over binnenkomen. 

Nieuwtje? Laat het weten!

Heb je een mooi verhaal te vertellen? Of valt je iets bijzonders op? Laat het dan weten aan de redactie van DeDrontenaar.nl! De redactie is te bereiken via het mailadres redactie@dedrontenaar.nl. Schroom niet om contact op te nemen!