Afbeelding
Foto: Pixabay

Redactie De Drontenaar zoekt flexibele fotograaf

Algemeen

DRONTEN - De Drontenaar zoekt een flexibele fotograaf. Je gaat meerdere keren per maand voor onze website en krant op pad in Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant en Ketelhaven. De redacteuren van de krant sturen je op pad, maar daarnaast vinden we het ook prettig als je zelf tips aanlevert voor mogelijke fotomomenten. Afhankelijk van het aantal nieuwsmomenten, verwachten we dat je ongeveer 3 tot 10 uur per maand op pad bent in de regio. We geven de voorkeur aan iemand die het gebied goed kent.

Deze (freelance) functie is een mooie kans voor (gevorderde) hobby-fotografen die graag wat bijverdienen. De functie van fotograaf is niet gebonden aan een leeftijd: van student tot pensionado, iedereen is welkom om te schrijven. Wij verwachten van jou dat jij je betrouwbaar, representatief en vriendelijk opstelt zodra je voor De Drontenaar op pad bent. Je bent zelf in het bezit van een camera, de redactie betaalt per fotoklus uit.
Wil je meer weten of lijkt dit jou een mooie kans? We komen graag met je in contact. We zien graag enkele foto’s van je verschijnen in onze mailbox met daarbij een korte omschrijving van wie jij bent en wat je zoal doet: redactie@dedrontenaar.nl.