Alle jubilarissen en diploma-behalers samen met burgemeester Jean Paul Gebben, brandweercommandant John van der Zwan en teamleider Roland Beekman.
Alle jubilarissen en diploma-behalers samen met burgemeester Jean Paul Gebben, brandweercommandant John van der Zwan en teamleider Roland Beekman. Foto: Jeffrey Korte

Jubilarissen bij brandweer gehuldigd

Algemeen

DRONTEN - De jaarlijkse korpsavond van de brandweerposten Swifterbant, Dronten en Biddinghuizen werd vrijdagavond gehouden. Op de kazerne in Dronten werden alle brandweerlieden bedankt voor hun inzet van afgelopen jaar en tevens ontvingen diverse brandweerlieden hun behaalde diploma.

Eveneens tijdens de korpsavond is het feestelijke moment van het uitreiken van oorkondes en onderscheidingen aan vrijwilligers die zich al jarenlang inzetten voor de brandweer. Burgemeester Jean Paul Gebben zette de volgende jubilarissen in het zonnetje:

Jorrit Eerkes met 12,5 jaar

Marc Dam met 20 jaar

Ronald van Meer met 20 jaar

Sjuul Bogers met 30 jaar

John Edzes met 30 jaar 

Rein van den Berg met 35 jaar

Dit jaar viert het vrijwillige brandweerkorps van de gemeente Dronten haar 60-jarig bestaan. Dit zal worden gedaan met een open dag. Op zaterdag 3 juni 2023 is jong en oud van harte welkom om een kijkje achter de schermen te komen nemen. Tijd: 10:00 tot 16:00 uur. Adres: De Noord, 8251 JT Dronten.